Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد توصیفیان ظهر پنج شنبه در نشست منطقه‌ای مدیران، رؤسا و کارشناسان حوزه روابط کار و تحلیلگران سیستم استان‌های همدان، لرستان، کرمانشاه، کردستان و ایلام که در استان همدان برگزار شد، گفت: به منظور نظارت بر حسن اجرای قانون کار و در راستای الکترونیکی و اینترنتی شدن خدمات دولت، سامانه جامع روابط کار رونمایی و اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیفیان گفت: این سامانه دارای سطوح کاربردی مختلف در حیطه خدمات سازمانی و نیازهای جامعه کار و تولید بوده و بالغ بر ۳۰ خدمت را شامل می‌شود به گونه‌ای که در مرحله اول در خدمت ثبت الکترونیکی دادخواست کار (شکایت الکترونیکی کارگر از کارفرما) و ثبت قراردادهای کارگران به اجرا درآمده است و بعد از راه اندازی این سامانه در کارگاه‌های بعدی همه قراردادهای کار در آن بارگذاری خواهد شد و دعاوی مربوط به کارگر و کارفرما و بسیاری از خدمات بیمه بیکاری، تأیید صلاحیت شرکت‌های خدماتی، تأیید صلاحیت مسئولین ایمنی و ثبت درخواست برای مشاغل سخت و زیان آور بررسی و تأیید طرح‌های طبقه بندی مشاغل، بررسی و تأیید آئین نامه‌های انضباط کار را شامل می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان کاهش سطح تردد ارباب رجوع و شرکای اجتماعی در اداره‌ها و ارائه خدمات به شکل سریع و شفاف را از دیگر قابلیت‌های این سامانه بر شمرد و گفت: ارتقای کیفیت و تسریع درروند ارائه خدمات به کارگران و کارفرمایان استان از طریق پرونده الکترونیکی هر فرد در سامانه جامع روابط کار صورت می‌گیرد.

توصیفیان در ادامه گفت: اجرایی شدن سامانه جامع روابط کار در راستای تحقق دولت الکترونیک بوده و حرکت ارزشمندی است که سرعت، دقت، امنیت، سلامت، شفافیت و نظارت را در حوزه روابط کار ارتقا می‌دهد و کارگران و کارفرمایان با راه اندازی این سامانه می‌توانند فقط برای یک بار با در دست داشتن مدارک هویتی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و پس از تشکیل پرونده نسبت به دریافت نام کاربری و رمز عبور خود اقدام کنند چرا که از این پس تبادل اطلاعات و درخواست کارگران و کارفرمایان استان از طریق پرونده الکترونیکی هر فرد در سامانه جامع روابط کار صورت می‌گیرد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به سند راهبردی سه ساله استان و رویکرد برنامه محوری استاندار مبتنی بر اهداف برنامه ششم توسعه گفت: رویکرد مسئولین استان علاوه بر حفظ استقلال و صیانت از نیروی کار و فرصت‌های شغلی موجود، ایجاد و توسعه فرصت‌های شغلی جدید است و این مهم با همت جامعه کار و تولید و مردم استان و مسئولین در حال انجام است.

وی گفت: زیر ساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبی در استان وجود دارد و همدان مانند یک کارگاه که همه عواملش مشغول کار هستند در مسیر توسعه و پیشرفت است.

توصیفیان گفت: ۱۷ هیئت تشخیص و ۴ هیئت حل اختلاف در استان همدان وجود دارد که رسیدگی به دادخواست‌ها و خدمت رسانی به کارگران و کارفرمایان را انجام می‌دهند.

وی گفت: طی ۱۰ ماهه سال جاری تعداد ۴ هزار و ۲۲۰ دادخواست و تعداد ۱۳۹۳ دادخواست تجدید نظر خواهی به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه و رسیدگی شده است.

کد خبر 4846364

منبع: مهر

کلیدواژه: کارفرمایان دهه فجر بوشهر انتخابات 98 شیراز قزوین شهرکرد ویروس کرونا ایلام انقلاب اسلامی ایران گرگان بارش برف انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند زلزله سامانه جامع روابط کار کارگران و کارفرمایان کار و رفاه اجتماعی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۸۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت