Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز چهارشنبه در  کارگاه آموزشی سامانه جامع روابط کار منطقه چهار (استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان) در بندرعباس اظهار داشت: این سامانه تا ۲۲ بهمن در همه استان‌ها راه‌اندازی می‌شود.

کوروش یزدان ادامه داد: سامانه جامع روابط کار دارای ۴۸ زیرسامانه است که در ابتدا ۲۴ سامانه آن، که زیرمجموعه‌های روابط کار هستند به خدمت‌دهی می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی راه‌اندازی سامانه جامع روابط کار را  اقدامی در راستای توسعه خدمت‌های دولت الکترونیکی و تسهیل‌گری کارها دانست که در وقت و هزینه کارگر و کارفرما صرفه جویی می‌کند.

کارگران و کارفرمایان برای استفاده از این سامانه باید یکبار به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده تا هویت آنان تایید شود و نام کاربری و رمز عبور دریافت کنند، ثبت قراردادهای کار و تمامی مراحل دادرسی کار از طرح دادخواست تا تعیین وقت رسیدگی، ارائه لوایح مربوط و ابلاغ رای از طریق این سامانه انجام می‌شود.

وی اشاره کرد: همچنین این سامانه با ثبت دقیق اطلاعات هر رای، تعارف‌ها و مسائلی که در زمینه قومی و منطقه‌ای وجود دارد را رفع کرده و با توجه به ضرورت حضور و امضاء الکترونیکی اعضا،مشکل حاضر نشدن آنان در هیات‌های حل اختلاف و رسیدگی به دعاوی حل خواهد شد.

این سامانه سوابق افراد را در پرونده الکترونیکی ذخیره و مشکل مفقود شدن مدارک را نیز حل می‌کند.

افزایش سه درصدی پرونده‌های اختلافی بین کارگران و کارفرمایان در هرمزگان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان هم گفت: هرمزگان دارای ۲۸۵ هزار بیمه شده اجباری تامین اجتماعی بوده و در ۹ ماه گذشته ۲ هزار و ۳۵۵ دادخواست واصل شده که در هیات‌های تشخیص و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما رسیدگی شده است.

هادی ابراهیمی ادامه داد: این نشان‌دهنده افزایش سه درصدی تعداد پرونده‌ها نسبت به سال گذشته است، درحالی که درصد افزایش تعداد پرونده‌ها در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۲۹ درصد بود که این را می‌توان حاصل اقدام‌های پیشگیرانه دانست.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان افزود: برخی از اقدام‌های پیشگیرانه شامل راه‌اندازی واحد مشاوره روابط کار، حضور کارشناسان روابط کار در میزخدمت، شناسایی بنگاه‌های مشکل دار و رسیدگی به مشکل‌های آنان در کارگروه‌های رفع موانع تولید، تشکیل مستمر کمیسیون‌های کارگری، دادن آموزش مستمر به جامعه کارگری و کارفرمایی و انجمن‌های صنفی می‌شود.

ابراهیمی اشاره کرد: میانگین رسیدگی به اختلاف‌های کارگری و کارفرمایی ۹ تا ۱۰ روز است.

کارگاه آموزشی سامانه جامع روابط کار منطقه چهار (استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان) روز چهارشنبه در بندرعباس آغاز شده و تا 26دی ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها کارفرما کارگر هرمزگان اداره کل تعاون کار و امور اجتماعی استان هرمزگان بندرعباس معاونت روابط کار وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارفرما کارگر هرمزگان بندرعباس کارفرما کارگر هرمزگان بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۶۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • کارگران موتور پیشران اقتصاد جامعه هستند