Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا،کوروش یزدان مدیر کل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز در کارگاه آموزشی سامانه جامع روابط کار منطقه سه کشور با اشاره به اینکه در بخش رسیدگی الکترونیکی باید بتوانیم با بکارگیری تمامی ظرفیت ها چند موضوع را مورد توجه قرار بدهیم اظهار کرد: یکی از رسالت های اصلی مدیران و همکاران حوزه روابط کار به عنوان سفیران آغاز این حرکت و آموزش سامانه جامع رسیدگی الکترونیکی به جامعه هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه آموزش سامانه جامع رسیدگی الکترونیکی به صورت منطقه ای در استانها برگزار می‌شود تصریح کرد: از مدیران روابط کار در استانها خواسته ایم که افراد مسلط، متخصص و توانمند را در این خصوص به کار بگیرند تا بعد از این بتوانیم با استفاده از تجربه و توان بالای آنان در راستای انتقال این اطلاعات و آموزش به شرکای اجتماعی راهبری لازم را داشته باشند و کمک کنند که سامانه جامع روابط کار به خوبی راه اندازی شود.

مدیرکل روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در هیئت های حل اختلاف عملاً و به وضوح سه جانبه گرایی را مد نظر داریم و به طور صحیح اجرا می کنیم و حضور نمایندگان کارگر کارفرما و دولت در آن ظرفیت بسیار بیشتری را در سطح کشور بوجود می آورد.

یزدان نقش خطیر معاونت روابط کار و حوزه مراجع حل اختلاف کار را بسیار حساس و مهم عنوان کرد و افزود: ضروری است با دانش و علم روز با استفاده از ظرفیت های الکترونیکی در راستای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف کوشا باشیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای نیروی انسانی از لحاظ علمی و تخصصی در حوزه روابط کار خاطرنشان کرد: باید این سرمایه‌ها را شناسایی و با تشکیل کارگروهی در سطوح استانی، منطقه ای و کشوری در راستای اصلاح قانون کار به بهترین نحو گام برداریم.

مدیرکل روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر قابلیت اجرایی بالای سامانه جامع روابط کار افزود: باید از تبادل پرونده‌های فیزیکی و بررسی‌های فیزیکی قدری فاصله بگیریم و با استفاده از تکنولوژی و علوم روز، بتوانیم بدون جابجایی فیزیکی نظارت و رویت پرونده‌ها را براساس سوابق الکترونیکی با کمترین زمان ممکن و رویت آرا طرفین را تا قبل از دیوان، مورد ملاحظه قرار بدهیم تا قابلیت بهره‌ برداری بهتری را برای مراجع دیگر داشته باشد.

وی ادامه داد: از سویی دیگر، در سیاست‌گزاری‌ها و شناسایی آرای برتر و هیئت‌های برتر در کشور می توانیم از طریق این سامانه با رعایت مولفه های مختلف بپردازیم، لذا تمام این تسهیل‌ گری، سرعت عمل و کیفیت کار در بخش تبادل اطلاعات الکترونیکی و رسیدن این موضوع برای ما قابلیت احصا را در سامانه جامع روابط کار امکان پذیر می نماید.

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود: سوابق در پرونده الکترونیکی هم کارگران و کارفرمایان مادام العمر وجود دارد و مشکل مفقود شدن مدارک و با هر رویدادى و یا جابجایى فیزیکى ادارات و نقل مکان اسناد باوجود سامانه جامع روابط کار به دلیل الکترونیکى بودن حل خواهد شد.

یزدان بیان کرد: موضوع دیگری که برای ما اهمیت دارد و در نشست اخیری که مقام عالی وزارت با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی داشتند و خیلی هم مورد تاکید قرار گرفت، حضور نمایندگان تشکل‌ها در مراجع حل اختلاف می باشد که با آغاز فعالیت سامانه جامع روابط کار در همه استانها و ضرورت حضور و امضاء الکترونیکی اعضا این مشکل را حل خواهد کرد و مدیران روابط کار و روسای هیئت ها باید در این زمینه اهتمام داشته باشند.

این مسئول با اشاره به اینکه سامانه جامع روابط کار، آغاز یک حرکت بسیار مطلوب و ارزنده‌ای است خاطرنشان کرد: قریب به 51 زیر سامانه را در سامانه جامع روابط کار به کار خواهیم گرفت، و به محض تکمیل بحث آموزش ، 19 زیر سامانه‌ای که در حوزه اداره کل روابط کار و جبران خدمت، را رسما در سطح کشور آغاز و اعلام کنیم.

وی در پایان گفت: راه اندازی سامانه جامع روابط کار را در استانها پیگیری خواهیم کرد تا این سامانه به یک بلوغ و ظهور کامل برسد چرا که اعتقاد داریم اساس کار این سامانه بر شفافیت و سلامت اداری پایه گذاری شده است و قطعاً از بروز مشکلات مبتلا به  در این حوزه جلوگیری خواهد کرد.

گفتنی است این کارگاه آموزشی ۲ روزه، امروز با حضور مدیران و روسای روابط کار و کارشناسان این حوزه و تحلیلگران سیستم ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانهای مازندران، گلستان، گیلان و سمنان در مجتمع رفاهی شهید عظیمی سازمان بهزیستی در بابلسر آغاز شد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت دولت سلامت کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۲۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟

محمدعلی قدیری، کارشناس انرژی در خصوص اقداماتی که دولت سیزدهم و وزارت نفت در خصوص افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی به اجرا گذاشته اند، به خبرنگار قدس تصریح کرد: دیپلماسی انرژی یکی از نقاط قوت کشور ما محسوب می شود. وابسته کردن کشورهای همسایه به لحاظ انرژی به خودمان، از ابعاد مختلفی برایمان نفع دارد.

وی ادامه داد: افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی و به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه باعث بالا رفتن سطح درآمدهای ارزی کشورها، وابستگی دیگران به ما و تقویت جایگاه مان در منطقه می شود. از آنجائیکه گاز خاصیت تحریم پذیری کمتری دارد، گسترش روابط گازی کشور با همسایگان می تواند بسیار موثر باشد.

استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور  برایمان مزیت بالایی دارد

این کارشناس انرژی توضیح داد: افزایش تعاملات در منطقه در حوزه گازی به درستی در دستور کار قرار گرفته است. از آنجائیکه ما خودمان با موضوع ناترازی گاز روبرو هستیم، دولت باید به فکر واردات گاز نیز باشد. گفته می شود که خط لوله گازی ایران و ترکمنستان از ظرفیت 40 میلیون متر مکعبی در روز برخوردار است. باید گزینه های جذابی پیش روی عشق آباد قرار دهیم که به جای صادرات گاز به چین، بخشی از آن را در حد ظرفیت خط لوله موجود در اختیار ما قرار دهد.

قدیری گفت: استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور و همچنین ارائه این گاز به نیروگاه ها و جلوگیری از سوزاندن گازوئیل برایمان مزیت بالایی دارد.

دریافت نفت کوره به جای وجوهات صادرات گاز به عراق روشی است که باید ادامه پیدا کند

وی ادامه داد: در ارتباط با عراق نیز سیاست های خوبی در زمینه انرژی به اجرا گذاشته شد. به ویژه دریافت نفت کوره به جای وجوهات مربوط به صادرات گاز به این کشور روش مناسبی است که باید ادامه پیدا کند. این ماده کاملاً نقد شونده است و قابل تحریم نیست. به طور کلی، تهاتر چاره اندیشی مناسبی است که در دستور کار قرار دادیم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: دیپلماسی انرژی دولت فعلی نسبت به دولت قبل بهبود یافته است. به ویژه اقداماتی که در ارتباط با ترکیه، عراق، پاکستان و ترکمنستان به منظور گسترش روابط در حوزه انرژی انجام داده ایم، قابل قبول است. اما این حد از اقدامات هنوز کافی نیست و نیاز است بر فعالیت های خودمان در این حوزه ها اضافه کنیم.

گفتنی است، وزارت نفت طی سال های اخیر و به ویژه بعد از اعمال تحریم های همه جانبه علیه صنایع نفت و گاز کشور، نقش مهم و موثری در حوزه خنثی سازی تحریم ها برعهده داشته است. افزایش تعاملات با کشورهای همسایه و رایزنی برای برقراری روابط گسترده تر در حوزه انرژی نیز از جمله راهکارهای پیش رو برای بی اثر کردن تحریم هاست.

دولت فعلی به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات و امید داشتن به رفع تحریم ها، درصدد خنثی سازی تحریم ها برآمد. در این راستا، سیاست هایی به اجرا گذاشته شد. استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور، توسعه زنجیره ارزش محصولات، عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و صدور خدمات فنی و مهندسی از جمله این سیاست ها هستند.

در ادامه سیاست های اعمالی به منظور خنثی سازی تحریم ها، وزارت نفت دیپلماسی فعال انرژی را در پیش گرفته است. در این چارچوب، افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در دستور کار قرار دارد.به زعم کارشناسان، افزایش روابط با کشورهای همسایه نه تنها به لحاظ اقتصادی برای طرف های درگیر رابطه سودمند است، بلکه به لحاظ تأمین امنیت منطقه نیز به نفع تمامی کشورهای منطقه است. از سوی دیگر، وابسته کردن کشورهای دیگر به خودمان، در راستای تأمین منافع ملی ماست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند